woensdag, juni 06, 2007

Bloggers verenig u! (Inspiratie uit Nederland)

Weer een interessant initiatief uit Nederland: een aantal webmarketeers én tevens verwoede bloggers gaan samenwerken en in een netwerk hun diensten aan de markt voorstellen. En dan vragen we ons in Vlaanderen nog altijd af waarom het toch steeds die Nederlanders zijn die de markt veroveren?? Samenwerking dus, en geen angst om eens iets nieuws te proberen. Ben in België nog geen vereniging van bloggers tegengekomen die ook nog eens commercieel samenwerken. Waarom niet? Ga hun met argusogen volgen en Bas, als jullie ook iets rond arbeidsmarktcommunicatie willen doen, bel me :-)

Dertien interactieve professionals bundelen officieel hun krachten in het Marketingfacts Netwerk. De propositie is simpel: één loket voor alle interactieve marketingvragen en geen overhead. Een Interactieve Marketing Audit brengt de belangrijkste verbeterpunten snel in kaart. Het netwerk heeft vervolgens alle expertises in huis om invulling te geven aan het vervolg.
De netwerk leden zijn allen bloggers op marketingfacts.nl en expert op hun eigen vakgebied. De leden van het netwerk zijn
Upstream, Novocortex, Van de Haterd Consultancy, One Day Company, Onstuimig, Leylines, Traffic4U, New Kitd, Feeder Media, Blogads, Canicas, ClickValue en DiepbiZniZ Consulting.

2 opmerkingen:

Unknown zei

TV4B.com heeft de primeur met het eerste video-interview omtrent het Marketingfacts Netwerk. Zie hier het interview met Serge Fernenko:
TV4B: Marketingfacts Netwerk geannonceerd!.
Succes mannen!

Bas van de Haterd zei

An,

Dank voor de complimenten. We gaan ons ook zeker richten op arbeidsmarktcommunicatie, hoewel de rest daar nog iets in mee moet. De eerste samenwerking is er trouwens al, een summer school bij Media Plaza over recruitment.

Gr

Bas