maandag, april 30, 2007

Een andere manier van interviewen


Voor de tweede keer op minder dan een jaar tijd geeft Ulysses een feestje. Toegegeven, we hebben een beetje geslabbakt in de jaren ervoor (met als excuus veel werk), maar nu zijn we back in business.
Ons excuus deze keer is de officiële opening van ons kantoor in Antwerpen. Wat begon met Nathalie en Charlotte op een januari 07, is ondertussen al een driekoppige draak geworden :-) met de komst van Veerle.
Een leuk bijverschijnsel aan het 'feesten geven' is dat het een uitstekende manier is om te kijken of potentiële kandidaten in het bedrijf zouden passen. In een losse sfeer tonen mensen wie ze zijn en tegelijkertijd geeft het een veel beter beeld van hoe het bedrijf écht werkt. Voorwaarde is wel dat de potentiële werknemers niet weten wat de bedoeling is. En ja, ook deze keer komen een aantal mensen die denken gewoon naar een feestje te komen.. (grijns)
Wie zegt dat interviewen altijd in een bureau moet gebeuren?
Wie zin heeft om een avondje Braziliaans te feesten (thema van de avond) of wie wilt zien hoe zo'n interview in zijn werk gaat ;-) : inschrijven kan door een mailtje te sturen naar adj (at) ulysses-consulting.com
Datum: 10 mei, vanaf 19u
Adres: Bosmanslei 12, 2080 Antwerpen (vlakbij de Jan Van Rijswijcklaan)

Geen opmerkingen: