woensdag, maart 12, 2008

Beste Nederlandse digitale sollicitatie-ervaring 2007
Digitaal-Werven heeft meer dan 100 Nederlandse bedrijven beoordeeld op hun digitale sollicitatie-ervaring. Hierbij is gekeken naar zowel de inhoud, de functionaliteit als de gebruiksvriendelijkheid van de website, maar ook naar het digitale sollicitatieproces en de afhandeling van de sollicitatie per e-mail. Uit het onderzoek zwerden negen bedrijven genomineerd, waar een vakjury zich gisteren in Utrecht over heeft uitgesproken.


Normaal gezien moest ik er gisteren bij zijn, maar dat is door omstandigheden niet gelukt. Jammer, want dit initiatief leek me zeker interessant, en wellicht een vervolg waard op de Belgische markt...


De winnaar is Reed Business geworden. Een mooie site die interactief oogt, overzichtelijk is en een prettige indruk van het bedrijf en de mensen die er werken, achterlaat. De eervolle vermelding ging naar De Brauw Blackstone Westbroek, waarvan de site ook veel video's bevat maar waar het moeilijker is om je weg in terug te vinden (vind ik zelf).
Het leuke bij hen is wel dat het een mooi voorbeeld is dat een toffe site voor elk bedrijf kan, zelfs als je een advokatenbureau bent ;-)

Geen opmerkingen: