dinsdag, mei 12, 2009

Dutch Recruitment Innovation Day in Utrecht

Snel nog even lunchen met Betty voor we van start gaan:Voor het event:Bas leidt het event in:Bas interviewt Thomas:

Vandaag zitten Betty en ik in Utrecht, op de Dutch Recruitment Innovation Day. Leuk concept waarbij een aantal specialisten in een soort van vraaggesprek op de rooster worden gelegd (hieronder het lijstje). Het is een gratis event (dankzij een aantal sponsors) met een aantal koffiepauzes en een "netwerkborrel" zoals dat hier heet, om ook offline te netwerken. En dat kan ook echt, want we zijn hier met zo'n 170! Toch wel knap als je bedenkt dat dit allemaal recruiters zijn die een halve dag afwezig zijn op het werk om -onder concullega's- iets bij te leren.

Ook fijn is dat verschillende mensen me enkele dagen op voorhand al een persoonlijke uitnodiging op Linkedin stuurden, en ik net twee Belgen ontdekte (de enige Belgen behalve wij twee denk ik) waarvan ik er eentje al virtueel kende :-) Verder nog gesproken met een oudbekende om te kijken hoe we kunnen gaan samenwerken in de toekomst en al veel gelachen. Ik denk dat we straks weer met een tevreden gevoel naar huis gaan...

Programma
-Marielle Sijgers & mezelf
-Wilco Verdoold en Paul Manuel
-Thomas Waldman
-Eric Hinfelaar
-Polle De Maagt

Gemodereerd door Al Toine (ex hoofdredacteur van Nederland's grootste HR blad 'Intermediair') en Bas Van de Haterd (voor wie hem nu nog niet kent, lees een antal van mijn vorige posts)

Geen opmerkingen: