dinsdag, maart 20, 2007

Zijn er nog nederlandstalige blogs over rekrutering?

Vandaag kreeg ik een telefoontje van een vriendelijke mevrouw die een journaliste van Jobat bleek te zijn. Of ik enkele vragen wilde beantwoorden ivm een artikel dat ze schreef over managers die een blog bijhielden? Tuurlijk, waarom niet. (de verschijningsdatum is 8 april voor wie het artikel wilt lezen)

De journaliste in kwestie had op het Internet gezocht naar blogs over rekrutering -hoewel, ze was ook bij Bruno Zegers terecht gekomen, de ex topman van Microsoft : misschien is de speculatie naar zijn volgende job ondertussen ook geklasseerd als "rekrutering"??- en ze was verbaasd dat ze enkel deze blog gevonden had. Tsja, een twijfelachtige eer, maar anderzijds klopt het wel dat Vlaanderen weinig gespecialiseerde bloggers rijk is, ondanks de vele hoogopgeleide mensen die we hebben. Waaraan ligt dat? De bekende Vlaamse bescheidenheid of eerder een gebrek aan lef?

Daarom bij deze een oproep: Vlaamse specialisten start een blog. Zodat we niet altijd de mosterd uit het buitenland moeten halen maar ook iets van elkaar kunnen opsteken.

1 opmerking:

Anoniem zei

't Is Bruno Segers, niet Zegers