dinsdag, december 05, 2006

Met beeld en klank


Na het populaire YouTube is nu ook Giggedup in de arena van videofilmpjes-op-het-Net getreden. In tegenstelling tot zijn grote Amerikaanse broer, is Giggedup echter wel gespecialiseerd in rekrutering via video, ipv entertainment voor de vrienden. Giggedup is vooralsnog een Amerikaanse aangelegenheid en daarenboven in bètaversie, maar misschien toch interessant om in de gaten te houden.


Ook België (meer bepaald Vlaanderen) heeft sinds kort zijn eigen YouTube, GarageTV genaamd. Uitgevonden door Telenet- die hiermee Belgacom het vuur aan de schenen leggen- is GarageTV ook weer een vriendensite waar je video's kunt delen, zonder dat het zakelijke aspect naar voor komt. Nochtans is de stap naar rekrutering snel gezet, op voorwaarde dat enkele Vlaamse technologiebedrijven aan de kar trekken...

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo An, als je ideeën hebt rond recrutering en garagetv mag je me altijd een seintje geven op 015/333000.

Anoniem zei

Als we op de Vlaamse technologiebedrijven moeten wachten.. We trekken beter zelf aan de kar! De link is misschien niet zo evident, maar rekrutering en nieuwe technologieën als deze bieden zeker mogelijkheden!

Anoniem zei

Beste An,

Graag verwijs ik je ook naar de nederlandse website van www.VideoBoard.nl, waar inmiddels honderden videofilms van saleskandidaten opstaan. Met vermeldingen in o.a. het Financieel Dagblad, Elsevier, Intermediair en BNR nieuwsradio is duidelijk dat deze trend zich door gaat zetten!

Vriendelijke groet,
Steven Tolsma
Oprichter VideoRecruitment.nl en VideoBoard.nl

Anoniem zei

Hoe zit dat met de opslagcapaciteiten van video/CV's?
Is dat niet enorm belastend?

Betty